Wat zit er in dat een Sudo Cream zo effectief maakt?

Zinkzalven behoren tot de meest populaire vormen van crèmes die worden gebruikt om huidproblemen te behandelen. Een van de dingen die ze zo populair maken, is de volledig natuurlijke formule die ze bevatten. Een zinkzalf en andere billencrème kunnen uw huid genezen, de tonus verbeteren en zelfs toekomstige problemen voorkomen. Maar wist u dat wanneer u deze crèmes op uw billen aanbrengt, u niet alleen uw lichaam helpt te herstellen van problemen, maar ook de ingrediënten in de crème helpt?

Hier zijn enkele van de meest voorkomende ingrediënten in billencrème en hoe ze uw huid kunnen helpen:

Benzoylperoxide – Dit is een van de meest populaire ingrediënten die tegenwoordig in huidverzorgingsproducten worden aangetroffen. Het werkt door de poriën van uw huid te reinigen, waardoor er puistjes en puistjes kunnen ontstaan. Deze crème is geweldig voor het behandelen van huidproblemen die zich op en rond je billen bevinden. Het kan ook worden gebruikt als gezichtsreiniger.

Retinol – Dit is een ingrediënt dat wordt aangetroffen in een breed scala aan vrij verkrijgbare huidcrèmes en lotions. Het wordt vaak gebruikt in zonnebrandcrème om de vernieuwing van huidcellen te bevorderen, dode huidcellen te exfoliëren en rimpels te verminderen. Het is bewezen dat dit ingrediënt een positief effect heeft op uw huid en de neiging heeft om uw huid van vocht te voorzien, waardoor deze gevoed aanvoelt en er jonger uitziet. Bovendien hebben veel mensen die hebben gekozen voor billen en lotions op basis van zink en retinol, verbeteringen in hun teint opgemerkt.

Alpha Hydroxy Acids – Deze zuren staan bekend als AHA’s en BHA’s. Het zijn van nature voorkomende stoffen in fruit, groenten, wijn en vele andere natuurlijke bronnen. De gunstige effecten van dit soort zuren zijn gezien in klinische onderzoeken en het is bekend dat ze helpen bij het exfoliëren van dode huidcellen, het hydrateren van de dermis en het verhogen van de productie van collageen. Zinkoxide en retinol zijn de belangrijkste ingrediënten die in sudocrèmes worden aangetroffen en beide bieden vergelijkbare voordelen. Het belangrijkste verschil tussen de twee is dat zink niet de hydraterende eigenschappen van Retinol heeft.

Vitamine E – Vitamine E is een belangrijk onderdeel van veel actuele producten en helpt de huid te beschermen en er jong uit te zien. De kalmerende en antioxiderende eigenschappen helpen ouderdomsvlekken te verminderen en verstopte poriën te elimineren. Het kan echter alleen worden opgenomen door plaatselijke toepassing. Dit is een van de redenen waarom sudo-crèmes en lotions zo populair zijn bij mensen die aan acne lijden. Ze helpen je niet alleen om puistjes op je billen te verwijderen, maar bevatten ook hoge niveaus van vitamine E om de huid te hydrateren en revitaliseren.

Collageen – Een van de meest voorkomende stoffen in de kont van een gezonde man is collageen. De beste zinkzalf en andere billencrème bevatten collageen, omdat het de mogelijkheid heeft om vele lagen van de huid binnen te dringen zonder de poriën te verstoppen. Collagenen zijn zelfs zo opneembaar dat ze geen recept nodig hebben om ze te kopen. Dit betekent dat u ze bij elk vrij verkrijgbaar huidverzorgingsproduct kunt kopen en ze kunt gebruiken wanneer u maar wilt. Bij regelmatig gebruik kan collageen de elasticiteit en stevigheid van uw bilhuid aanzienlijk verbeteren.

Klik hier voor meer informatie https://vrijnatuurlijk.nl