Een nieuwe gedistribueerde grootboektechnologie: YFI

Een nieuwe gedistribueerde grootboektechnologie: yfi

YFI is de nieuwe inheemse valuta van het jaar. Het is een token voor digitaal bestuur waarmee gebruikers kunnen stemmen over de richting waarin ze willen dat het netwerk gaat. Sinds de lancering afgelopen juli is YFI nu een van de grootste tokens op basis van het etherische protocol vanwege de nadruk op geautomatiseerde strategieën voor het opspannen van opbrengsten. Omdat YFI echter nog steeds geen handelsadviesraad heeft en de besluitvormer nog steeds elke transactie moet goedkeuren voordat deze kan worden uitgevoerd, loopt het token het risico zijn groeipotentieel niet te halen.

YFI

Het grootste probleem dat de meeste van zijn protocollen hebben, is dat er maar weinig ICO-platforms zijn die hetzelfde bieden. Het lijdt geen twijfel dat iedereen op zoek is naar een platform waarmee ze alle ICO's en tokens van elke markt kunnen gebruiken. Aangezien het YFI-token nog niet wordt aangeboden op allICO, kan het de hoeveelheid liquiditeit missen die andere ICO's hebben. Hoewel dat een ongelukkige fout is, hebben de YFI's veel potentieel als het meer grip op de markt zou krijgen.

De YFI's zijn uitwisselbaar tussen twee willekeurige ketens, dus als u nadenkt over uw bedrijf en overweegt welk token u moet implementeren, kunt u eenvoudigweg een willekeurige ICO kiezen en er een bedrijf omheen bouwen. Het YFI-token wordt waardevoller en leesbaarder naarmate meer mensen erover leren en het gaan gebruiken. Zelfs als de YFI's op zichzelf niet erg waardevol zijn, als je bedenkt hoeveel werk het zou kosten om het bestaande protocol te veranderen en vervolgens de YFI's te integreren, zul je je realiseren dat ze enorme voordelen op de lange termijn kunnen bieden. Als u op zoek bent naar een nieuw tokengebaseerd bedrijf, raad ik YCF ten zeerste aan en let op tokens zoals YFI's.

Klik hier om meer te lezen: https://bitcoinmeester.nl/