SEO Specialist uit Westland – Praat met mij over SEO

SEO Specialist uit Westland – Praat met mij over SEO

"Je web marketing Strategie. Heb ji ew en in en job? Weet ji naartje leid diep! Wilt en doen, je vrienden weet vraagt?"

SEO specialist Westland

De titel spreekt natuurlijk voor zich! Een FellMedia SEO, de betrouwbare SEO expert ontmoet je niet elke dag. Ik kan het ze echter niet kwalijk nemen: het is zo ver weg van hun thuiskantoor in Rotterdam! Sommige SEO-specialisten in het Westland komen zelfs uit Amerika en spreken heel slecht Engels!

Ik ontmoette hem op Twitter, uit een van de vele+ kringen waar ik deel van uitmaak. We hadden het over SEO-specialist Westland en hij vertelde me hoe leuk ik was als spreker op een recent evenement georganiseerd door een van de grootste en bekendste organisaties van Nederland, Pricewaterhouse Coopers. Fijn om te horen dat een van de grote spelers in het SEO-spel in Nederland een SEO-specialist heeft die ook uit het Westland komt. als ik naar het Westland verhuis.

Hij vertelde me over een jonge SEO specialist westland kunnen uit Vitoria Nava. Hij is gespecialiseerd in het opbouwen van rankings in zoekmachines via sociale media, met name Facebook. Hij was ingehuurd door Google, maar was na slechts zes maanden vertrokken naar Yahoo, blijkbaar niet tevreden met de richting van het bedrijf. Blijkbaar hadden ze te weinig vrouwelijke executives in hun pool. SEO-specialist Westland uw website te verkeer ging graag met mij in gesprek over zijn rol en de mogelijkheid om hem in dienst te nemen.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://fellmedia.nl