Waar te koop Bitcoins – wat je moet weten voordat je het doet

Als je denkt aan het leren hoe je Bitcoins koopt, wil je even duren en de voordelen bekijken van het gebruik van de populairste handelaar om je bedrijf mee te doen. Er zijn veel opties die er zijn als het gaat om Merchant Services, maar de meeste kooplieden op het web die betalingen in contanten accepteren, doen slechts één ding: neem creditcards. Het is dat of je moet twee tot drie werkdagen wachten om de post in te checken. Zelfs als u uw cheque krijgt, is de kans groot dat het minder is dan u verwacht. Dat is precies zoals het banksysteem werkt. Maar door de meest succesvolle en hoogwaardige service te gebruiken om Bitcoins te kopen, kunt u al die hoofdpijn vermijden.

 

Weet je wat ze zeggen over winkelen in Las Vegas? Je kunt niets kopen zonder je huis te verlaten. Nou, met deze optie kun je bitcoins kopen in elke ATM over de hele wereld, zonder je thuis te verlaten. Nooit meer twee tot drie dagen wachten voor een cheque om in de post te komen. Door deze service te gebruiken, zult u zich nooit zorgen maken over degenen die aflopen of terugkomen als waardeloze stukjes papier. Als het gaat om het kopen, hoef je je daar geen zorgen over te maken, en je hoeft nooit een bankoverschrijdende kaart te zien om de items voor jezelf te kopen.

 

Als je alleen grote bedrijven dacht waren degenen die bitcoins konden kopen, guesseer je.

Deze virtuele valuta is ideaal voor eigenaren van kleine ondernemingen, evenals iedereen die Contant geld wil gebruiken om online dingen te kopen. In feite, wanneer u deze betaalmethode gebruikt om dingen op internet te kopen, is de kans beter dat de site u zal vragen om een betalingsproces met een creditcard te voltooien. Waarom zouden ze willen dat je betaalt met creditcardnummer wanneer je gewoon met een paar dollars kunt betalen? Dus je hebt ook een verkopersaccount nodig om bitcoins te kopen.

 

Zoals je misschien al geraden hebt, zijn er andere plaatsen die je hebt kunnen bitcoins anders kopen dan van een site op internet. Je kunt ze ook vanuit een straatverkoper in je stad brengen. Veel mensen kopen deze virtuele valuta in hun geboortestad, omdat het iets is dat ze meteen nodig hebben. Als je echter niet in een gebied woont waar je deze service kunt krijgen, kun je ook kijken naar andere wegen om ze te krijgen. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om verkopers met contant geld te betalen, terwijl anderen liever betalen met een soort service zoals iTunes-cadeaubonnen, Google Checkout, Paypal, enz. De beslissing is van u en op basis van uw persoonlijke voorkeur.

 

Voordat je bitcoins koopt, moet je beslissen wat je doel bij hen is. Ben je gewoon nieuwsgierig, of wil je rijk worden? Het hangt allemaal af van hoeveel je wilt uitgeven en hoeveel je van plan bent om te investeren. Als u ze koopt voor het spelen van geld, zult u zich geen zorgen maken over de vraag of de waarde omhoog of omlaag gaat, omdat u er geen geld op doorbrengt.

Aan de andere kant, als je wilt gebruiken om ze te gebruiken om in de aandelenmarkt te investeren, dan wil je een makelaar vinden die ze als betaling accepteert.

 

Omdat het kopen en verkopen van virtueel geld al geruime tijd is geweest, zijn er tal van gevestigde websites die u kunnen helpen om aan de slag te gaan. Deze sites zijn niet bedoeld om te worden gebruikt voor het doen van betalingen, maar in plaats daarvan zijn ze slechts plaatsen om meer te weten te komen over het kopen van bitcoins. Ze kunnen je ook vertellen of de prijs van deze dingen in het verleden op of neer is gegaan, zodat je weet of je ze zou moeten krijgen of niet.