Welke vloertegels moet ik kiezen in FarmVille?

welke vloertegels moet ik kiezen

Welke vloertegels moet ik kiezen in FarmVille?

Als je hebt besloten om de vloer van je boerderij schoon te maken, zul je ongetwijfeld onder enorme druk staan om de beste oplossing voor jouw situatie te vinden. U staat voor het probleem van de keuze tussen Farmville-tegels en bungalowtegels, tussen tegelreinigingsoplossingen en betonreinigingsoplossingen, tussen Farmville-tegels en bungalowtegels, enzovoort. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u overweegt welke vloertegels ik moet kiezen. Het eerste dat u moet beslissen, is welke tegels u wilt reinigen. Als u op zoek bent naar een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat het vuil en vuil niet in uw schoenen terechtkomt en de vloeren er vlekkeloos schoon uitziet, kunt u er gewoon de voorkeur aan geven om een oud vel krantenpapier te gebruiken en al het vuil en puin elke dag op te vegen. . Als uw boerderij zich echter in een gebied bevindt waar modderige, natte en stoffige voeten nooit genoeg krijgen om op uw ongerepte vloeren te komen, moet u een andere oplossing gebruiken.

Om uw Farmville-tegels effectief te reinigen, moet u een oplossing gebruiken die een beetje zuiveringszout en een klein beetje mild wasmiddel bevat. Dit is een reinigingsoplossing die uw leven een stuk gemakkelijker kan maken en die tegels er zo schoon mogelijk uit kan laten zien. Om te beginnen, moet u een spuitfles met deze oplossing vullen en de hele vloer besproeien, waarbij u ervoor zorgt dat u tussen elke spray minstens dertig seconden wacht. Nadat je dit hebt gedaan, neem je een spons en schrob je al het vuil of modder weg dat je misschien kunt zien, en probeer je eventuele spinnenwebben los te maken die je misschien ook kunt zien.

Als je tegel van klei is gemaakt, moet je een andere reinigingsmethode gebruiken en geen zuiveringszout of wasmiddel gebruiken. Om je tegel goed schoon te maken, heb je een voegreiniger nodig. U moet deze voegenreiniger gebruiken, die licht zuur is, om al het vuil dat op uw tegel is achtergebleven, te verwijderen. Bevochtig gewoon een doek met de reiniger en wrijf deze over de hele vloer, maar houd er rekening mee dat u niet te hard schrobt. Nadat je de voeg hebt schoongewreven, moet je ongeveer een kwartier wachten en daarna de voegenreiniger met een stofzuiger wegspoelen.

Meer informatie op: Retrotegels