Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet?

Als u op zoek bent naar afvallen, of als u probeert af te vallen, vraagt u zich misschien af hoe ik een ketogeen dieet moet gebruiken? Dit type dieet is vergelijkbaar met een koolhydraatarm dieet doordat uw lichaam uw eigen lichaamsvet afbreekt in plaats van het op te eten. U leert gezond voedsel te eten, zoals groenten en fruit, die veel vezels bevatten, en mager vlees. Het vet dat uw lichaam verbrandt in plaats van het voedsel dat u eet, wordt door uw lichaam gebruikt als brandstof, waardoor uw spieren energie krijgen en het gewicht onder controle houdt.

Ketonen worden van nature in het menselijk lichaam aangemaakt, maar er kan een limiet zijn aan de hoeveelheid ketonen die worden geproduceerd. Als je lichaam niet genoeg eiwitten binnenkrijgt, worden in plaats daarvan de ketonen gebruikt. Tijdens uw trainingen zullen spiercellen bijvoorbeeld gedurende deze tijd vet als brandstof gebruiken, en als u later weer eet, worden ze efficiƫnter verbrand Keto dieet wat is dat? En hoe werkt het ketogeendieet?. Als je echter niet genoeg eiwitten binnenkrijgt, verhongeren de spiercellen en wordt in plaats daarvan het vet gebruikt. Een ketogeen dieet is bedoeld om gezonde vetten te eten, zoals die in avocado- en kokosolie, en om voldoende eiwitten te consumeren om een gezonde spiermassa te behouden.

De reden waarom dit soort dieet zo goed werkt, is omdat je geen honger hebt, je langer vol blijft en je glucosespiegel beter kunt reguleren. Als u serieus wilt afvallen en uw huidige gezonde gewicht wilt behouden, dan is het gebruik van dit dieet een goede manier om te beginnen. Door de tijd te nemen om te leren wat u anders kunt doen en door een gezond alternatief te vinden voor de ongezonde keuzes die we gewoonlijk maken, kunt u echte resultaten boeken.

Klik hier voor meer informatie: HetKetogeendieet.nl