Brochurehouders – Essentiële marketingtools

Brochurehouders – Essentiële marketingtools

brochurehouders

Brochurehouders zijn een goedkope manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Ze zijn ontworpen om een aantal brochures tegelijk te bevatten, en sommige zijn multifunctioneel. Multifunctionele houders hebben doorgaans meer rekken voor het weergeven van brochures en kunnen draaien voor een betere weergave. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk van de ene naar de andere locatie kunnen worden verplaatst.

Folderhouders voor wandmontage zijn ook verkrijgbaar. De meeste hiervan zijn gemaakt van imitatiehout of plastic en kunnen tientallen brochures bevatten Displayshop. Ze nemen echter veel muurruimte in beslag. Als alternatief zijn brochurehouders op het aanrecht ontworpen voor het weergeven van minder dan tien brochures. Ze zijn ideaal voor een klein bedrijf met een beperkt aantal brochures.

In winkelomgevingen zijn brochurehouders van plexiglas een populaire keuze. Ze zijn er in vele stijlen, waaronder enkele zak, driebladige, vloerdisplay en roterende houders. Aanrechtbladhouders van acryl zijn ook populair en zijn bedoeld om informatie aan potentiële klanten te geven. Ondanks de vele opties kiezen de meeste bedrijven voor brochurehouders van acryl op tafel of aan de muur om hun brochures te tonen.

Als u een bedrijf heeft, zijn brochurehouders onmisbare marketinginstrumenten. Ze helpen nieuwsgierige shoppers om te zetten in terugkerende klanten door productinformatie en algemene voorwaarden weer te geven. Deze producten zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen, zoals kunststof, metaal en acryl. Ze zijn handig en aantrekkelijk voor de gebruiker en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen. U kunt ook flyerrekken met meerdere zakken vinden, die vooral handig zijn voor gebieden met veel verkeer.

Klik op de link: Displayshop