Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Metrotegels zijn een uitstekende keuze voor veel wandbekleding in het VK vanwege hun scala aan stijlopties en unieke visuele kenmerken. Deze tegels zijn niet alleen een zeer aantrekkelijk oppervlak, ze zijn ook extreem flexibel en gemakkelijk te verwerken. Er zijn twee verschillende productiemethoden die worden gebruikt om deze tegels te maken en deze omvatten cement en gietijzer of tegelcementeren. De traditionele cementmethode is door grof zeezout te mengen met water en het mengsel vervolgens te bevochtigen terwijl het wordt verwarmd. Dit wordt vervolgens in een oven gedroogd voordat het wordt gemengd met fijn zand en in een oven wordt gebakken om de textuur te creëren Retrotegels metro tegels.

Waar komen metrotegels vandaan?

Een van de meer ongebruikelijke en moderne stijlen waar het materiaal wordt gebruikt, is in de badkamer. In de badkamer is een badkamer natuurlijk over het algemeen voorzien van een mengkraan, douche en een apart toilet, dus het is logisch dat een van de belangrijkste materialen steen of marmer is. Waar het echter niet mogelijk is om in een marmeren wastafelmeubel te passen, biedt de Metrotegel de ideale oplossing. Het visgraatpatroon is nog steeds erg in stijl, maar bevat nu het gebruik van de veel modieuzere en veelzijdigere metrotegel. Om dit effect te bereiken, moet u eerst een fijne metrotegel in een V-vorm over een betegelde achterwand leggen en vervolgens het visgraateffect creëren door verticale kolommen in de tegel te plaatsen terwijl deze de rand grijpt.

Deze tegels zijn niet alleen geschikt voor wandbekleding in de badkamer, maar kunnen ook in andere delen van het huis worden gelegd, zoals rond tuinmuren en paden. Een echt fascinerende toepassing is waar ze worden gebruikt als een afgeschuinde rand rond een buitenruimte die je normaal niet zou zien in een normale badkamer. Een voorbeeld zou zijn om een zwembad te omringen met de prachtige wit en beige gekleurde tegels, die gemakkelijk zouden worden gecombineerd met de witte of crème betegelde achterwand. Een andere geweldige plek is aan de zijkant van een vlonder, waar de witbeige tegels kunnen worden afgewisseld met de donkerdere oranje of zwarte tegels voor een werkelijk opvallende en unieke look.

Link naar de website: Retrotegels