Toiletpapier – Katoenen doekjes zijn het beste voor thuis

Met een recessie die miljoenen banen in het hele land kost, beginnen veel mensen toiletpapier in te slaan, wat de prijzen en tekorten bij zowel fysieke als online retailers opdrijft.

Het probleem is echter dat de meeste populaire online retailers niet op voorraad zijn of te duur toiletpapier van externe leveranciers verkopen. In sommige gevallen hebben klanten gewacht tot toiletpapier voor de deur staat en hebben ze er astronomische prijzen voor betaald, maar ontdekken ze dat ze het bij thuiskomst niet kunnen gebruiken. Maar wanhoop nog niet. Er zijn nog steeds manieren om geld te besparen op toiletpapier zonder onnodige prijsstijgingen te lijden.

Toiletpapier wordt niet alleen op rollen geleverd – er zijn verschillende soorten papier om uit te kiezen. Sommige zijn bijvoorbeeld wegwerpbaar, wat betekent dat u de gebruikte rol na gebruik gewoon weggooit, maar andere gaan weken mee voordat ze moeten worden weggegooid. Als u zich zorgen maakt over een gevoelige huid of een afvalproduct zoals lichaamsvloeistof, wilt u voor de wegwerpversie kiezen. Als u echter graag voor afval zorgt en het idee van een zachte, biologisch afbreekbare rol voor verwijdering leuk vindt, zijn er ook roll-on-varianten beschikbaar.

Het kopen van bulk toiletpapierrollen is een geweldige manier om zowel geld als tijd te besparen. Als u een doos van honderden stuks koopt in plaats van een doos met rollen, kunt u een voorraad inslaan voor toekomstige aankopen, vooral als u naar nieuwe rolpatronen of ontwerpen kijkt. In bulk kopen betekent ook dat u kortingen kunt krijgen op zowel producten als verzendkosten, die beide kunnen oplopen als u grote hoeveelheden koopt. Als u op zoek bent naar kortingsprijzen voor toiletpapierrollen, overweeg dan om ze aan het einde van het jaar te kopen, wanneer winkeliers weten dat ze oude rollen moeten weggooien in plaats van ze op een stortplaats te gooien.

Sommige mensen hebben een zeer gevoelige huid, wat betekent dat het gebruik van toiletpapier dat doorspoelbaar is, een probleem kan veroorzaken. Doorspoelbare rollen zijn gemaakt om vocht af te voeren en toch een glad oppervlak te bieden om af te vegen. Mensen met een zeer gevoelige huid kunnen echter merken dat sommige van de meer delicate merken ervoor zorgen dat hun huid geïrriteerd raakt. Als u een gevoelige huid heeft en overweegt een van deze merken te gebruiken, controleer dan of het niet een van de nieuwere generatie merken is die hard op de huid is en geen irritatie veroorzaakt.

Het belangrijkste doel van toiletpapier is niet alleen om uw potje schoon te houden, maar ook om het milieu schoner te houden.

Als iedereen kleinere en meer biologisch afbreekbare rollen zou gebruiken, zou dat niet alleen beter zijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Toiletpapier dat te omvangrijk en hard is, kan uw septische systeem verstoppen, waardoor huiseigenaren gedwongen worden een professional in te schakelen. Kleinere, zachtere rollen kunnen uw septische systeem niet zo gemakkelijk verstoppen, maar het is het beste om geen rollen te gebruiken die schade kunnen veroorzaken. Toiletpapier dat niet biologisch afbreekbaar is, is ook een probleem, aangezien het lang duurt om af te breken. Bij septische systemen waarvan een back-up wordt gemaakt, kan, als toiletpapier niet regelmatig wordt verwijderd, een opeenhoping optreden en tot een verstopping leiden.

Het grootste nadeel van toiletpapier is het feit dat je het moet kopen. Het is niet iets dat je thuis in de prullenbak kunt doen. Katoenen doekjes zijn erg handig, vooral als je de badkamer de hele tijd gebruikt, maar ze zijn niet erg praktisch als je elke keer dat je klaar bent met het gebruik van de faciliteiten de hele badkamer moet afnemen. Doekjes kunnen het beste worden gebruikt op de toiletbril en onder de gootsteen, omdat ze uw septische systeem niet verstoppen. U kunt in de verleiding komen om toiletpapier te gebruiken dat doorspoelbaar is op elk oud oppervlak, maar dat is een slecht idee. Katoenen doekjes zijn het beste toiletpapier voor in huis.

 

 

Lees meer op deze webpagina: Clean Product