Over het vele gebruik van toiletpapier

Over het vele gebruik van toiletpapier

Toiletpapier is een vrij algemeen tissuepapierproduct dat het meest wordt gebruikt om het omliggende gebied en het rectum van de ontlasting af te vegen na het poepen en om het perineumgebied van de urine weg te vegen na het urineren of andere seksuele vloeistofemissies. Het fungeert soms ook als een barrière voor de hand bij het uitvoeren van deze procedures. Toiletpapier wordt ook vaak aangetroffen in verschillende hygiëneproducten. Het dient zowel om de ziektekiemen te doden als de verspreiding van die ziektekiemen te voorkomen wanneer het niet wordt gebruikt.

toiletpapier

Er zijn verschillende soorten toiletpapier op de markt. CleanProduct.nl wc papier. Een daarvan is het toiletpapier dat door de Verenigde Staten van Amerika wordt geproduceerd en dat behoorlijk populair is en op grote schaal door het hele land wordt verspreid. De andere is het Europese standaard toiletpapier, dat ook in de hele Europese Unie populair is.

Het papier is gemaakt van een combinatie van maizena en cellulosevezels. Een speciaal soort poeder wordt gebruikt om de kleur, glans en consistentie aan het resulterende product toe te voegen. Het resulterende product wordt vervolgens tot rollen toiletpapier gerold, die vervolgens in driehoekige of vierkante vormen worden gesneden, afhankelijk van de behoeften van de individuele consument. Het zijn deze rollen toiletpapier die worden ingezameld en afgevoerd door de gemeentelijke sanitaire voorzieningen.

De rollen wc-papier die uit de Verenigde Staten komen, zijn behoorlijk dik. Het kan voor sommige mensen moeilijk zijn om hun stoelgang onder controle te houden en kunnen ze daarom niet als luxeartikel betalen. In dergelijke gevallen wordt toiletpapier maandelijks in de winkel gekocht om te gebruiken wanneer het echt nodig is. Het is meestal verkrijgbaar in drie maten, rollen van één inch, twee inch en drie inch.

De drie maten zijn geselecteerd op basis van de gemiddelde stoelgang die in het gemiddelde Amerikaanse huis plaatsvindt. De kosten van een rol toiletpapier kunnen variëren van vijf cent tot een dollar, afhankelijk van de grootte. Een kwart dollar kan nodig zijn om de volledige rol in de winkel te kopen. Er kunnen veel hogere kosten in rekening worden gebracht als men individuele rollen wil kopen voor gebruik in individuele badkamers. Het hoofdartikel van het product, ook wel de witte rol genoemd, is verkrijgbaar bij de meeste winkels en is de meest verkochte variëteit. In de meeste gevallen bestaat het hoofdartikel uit tien centimeter van de witte rol met ongeveer twintig centimeter van het hoofdartikel.

De rollen toiletpapier die in winkels kunnen worden gekocht, mogen niet als maïskolven worden gemarkeerd. Als het papier rechtstreeks in de winkel wordt gekocht, wordt het duidelijk gemarkeerd als maïskolven voor toiletpapier. Dit komt omdat maïskolven worden herkend als decoratief van aard en daarom wordt deze methode gebruikt om mensen te helpen het papier te identificeren. Sommige mensen vermeden het gebruik van de maïskolven vanwege het sociale stigma dat eraan verbonden was. De laatste jaren is het echter sociaal acceptabel geworden om deze maïskolven te gebruiken.

Klik op de link: CleanProduct.nl